gjuha:Albanian
Më shumë
Për më shumë informacion rreth klasifikimeve tona, ju lutemi kontrolloni lidhjet e mëposhtme.
Pyetje Përgjigje Si të shesë shpejt Këshilla për sigurinë Rregullat e postimit Rreth nesh Terms dhe Kushtet
Mirë se erdhët në tregtar.com! Hyni A jeni i ri në faqen tonë? Regjistrohu tani
Kategoritë

Terms dhe Kushtet

Para se të regjistroheni me tregtar.com, duhet të lexoni dhe pajtoheni me këto Termat e Kushtet. Duke përdorur tregtar.com, ju pranoni Termat e Kushtet dhe se do të jenë të zbatueshëme sikur të ishte në shkrim, i negociuar e nënshkruar nga tregtar.com dhe ju.

tregtar.com mund të modifikojë ose rishikojë kushtet e shërbimit. Nëse thuhet ndryshe, çdo veçori e re që shton ose përmirëson tregtar.com do ti nënshtrohet Terms e Kushteve të shërbimit.

Shërbimi:

tregtar.com është një aplikacion web që ju ndihmon për shitjen, blerjen, ndërrimin ose dhurimin e produkteve te ndryshëm, sendeve apo objekteve. Përdorim i aplikacionit është për të gjithë si individ dhe kompani. Kjo bën të mundur shit-blerjen për të dyja palët më efikase.

Privatësia:

Ne respektojmë dhe jemi të përkushtuar për të mbrojtur privatësinë tuaj. Ne mund të mbledhim informacion të identifikueshëm kur vizitoni faqen tonë. Ne gjithashtu automatikisht regjistrojmë informacione nga shfletuesi juaj duke përfshirë adresën e IP-së tuaj, cookit dhe faqen/faqet që keni vizituar. Ne nuk do ta shesim informacion tuaj te asnjë.

Pranueshmëri:

Ndërsa tregtar.com nuk ka kufizim përdorimi, ai është projektuar për t'u përdorur nga kushdo. Pronarët e bizneseve duhet të ofrojnë shërbimet e tyre aktualë, identifikimin e saktë dhe detajet e kontaktit. Është përgjegjësi e përdoruesit të ruaj të dhënat e llogaris te tregtar.com. tregtar.com ka të drejtën të refuzoj këdo.

Përdorimi:

Përdoruesit pajtohen që të përdorin tregtar.com në përputhje me të gjitha ligjet, rregullat dhe rregulloret në fuqi. Përdoruesit nuk munden dhe nuk mund të autorizojnë ose inkurajoin palë të tretë që të përdorë tregtar.com për të ngarkuar dokumenta, transmetuar ose shpërndarë ndonjë përmbajtje që është e paligjshme, shpifëse, mashtruese, përmban viruse ose është e pakëndshme siç përcaktohet nga tregtar.com.
Përdoruesit nuk mund ta përdorin këtë shërbim për ndonjë qëllim të pa përshtatshëm, duke përfshirë rishitien e shërbimit, publikime fallso, pornografike ose shpërndarë ndonjë përmbajtje të paligjshme. Shkelja e cilësdo nga këto terme mund të rezultojë në përfundimin e menjëhershëm të kësaj Marrëveshjeje të Terms e Kushteve të Shërbimit.

Anullimi:

Ju jeni përgjegjës për anullimin e llogarisë suaj. Ju mund ta anulloni tregtar.com në çdo kohë duke klikuar në butonin "Fshij Llogarin" në "Profili Im". Nuk ka tarifë për anullim. Anullimi është i menjëhershëm dhe të gjitha të dhënat tuaja do të fshihen nga tregtar.com me anullimin. tregtar.com mund të përfundojë llogarinë tuaj për ndonjë arsye në çdo kohë.

Nëse keni pyetje në lidhje me terms e kushtet e shërbimit të tregtar.com, ju lutem na kontaktoni në   info@tregtar.com

Përshëndetje! Hyni për më shumë.
Home Kërko Artikujt e mi të preferuar Llogaria ime Njoftimet e mia Të dhënat e mia personale Lista ime Na shkruani
Përpuno kërkimin
Fjalkyçe
Kategori
Vendndodhje

Rajon

Qytet

Foto
Çmimi

Çmimi:

-
Avancuar
Publiko