gjuha:Albanian
Më shumë
Për më shumë informacion rreth klasifikimeve tona, ju lutemi kontrolloni lidhjet e mëposhtme.
Pyetje Përgjigje Si të shesë shpejt Këshilla për sigurinë Rregullat e postimit Rreth nesh Terms dhe Kushtet
Mirë se erdhët në tregtar.com! Hyni A jeni i ri në faqen tonë? Regjistrohu tani
Kategoritë

Mirë se vini në faqen e ndihmës & mbështetjes

Këtu do të gjeni përgjigje për pyetjet më të shpeshta dhe këshilla se si të shisni & blini dhe rregullat e postimit.

Pyetje Përgjigje

Rreth tregtar.com

Ç'farë është tregtar.com?

tregtar.com është një website falas për shitje, blerje, ndërrimi ose dhurim produktesh të ndryshme në qytetin tuaj. Postimi i njoftimit nuk zgjat më shumë se disa minuta.

Si të gjejë një produkt në tregtar.com?

Është e thjesht në tregtar.com, zgjidh qytetin dhe fillo shiko për produktin që kërkoni.

Menaxho njoftimet

Si të postoj një njoftim?

Posto njoftimin duke klikuar në butonin Posto njoftim. Plotëso formularin me të dhënat e produktit, bashkangjit dhe disa foto dhe kliko Posto items.

Si ta modifikoj njoftimin?

Të modifikoni njoftimin tuaj, nqoftëse ke hyrë në llogarin tënde klik në menaxho njoftime, ose klik në linkun që juerdhi me email kur postuat njoftimin.

Sa kohë zgjat njoftimi në website?

Njoftimi do të jetë për 60 ditë. Nqoftëse ju shisni produktin para datës së skadimit, ju lutem fshini njoftimin. Nëse nuk shitet repostoje njoftimin pas skadensës.

Si dhe pse ta fshij njoftimin?

Për të fshir një njoftim që produkti është shitur ose nuk është më për shitje shko te Llogaria ime dhe fshij njoftimin. Fshirja bëhet dhe për arsye, që blersi mos të kontaktoj për produkte që janë shitur ose nuk janë për shije.

Si të ndaj njoftimet në social media?

Ju mund të ndani njoftime në Facebook, Twitter, Pinterest ose social media të tjera. Shko te faqja e njoftimit dhe klik ikon e social media që dëshiron ta ndash atë.

Regjistrimi e llogaria

Si të regjista një llogari?

Nëse regjistrohesh në tregtar.com, llogaria juaj personale do krijohet. Llogaria ju ndihmon të menaxhoni njoftimet më lehtë

Si të menaxhoj njoftimet?

Të menaxhoni njoftimet shko te Llogaria ime dhe një pamje e përgjithëshe e gjithë njoftimeve do hapet. Nga këtu zgjidh njoftimin që dëshiron të menaxhosh.

Duhet të regjistrohem të përdor tregtar.com?

Ju mund të shfletoni njoftimet ose postoni pa u regjistruar, megjithatë ne rekomandojm regjistrimin që të jetë më e lehtë menaxhimi i njoftimeve.

Si të shesë shpejt në tregtar.com

1. Zgjidh kategorin e përshtatshme

Që kërkimi të jetë më i sakët, vendoseni njoftimin në kategorin e duhur.

2. Vlersoni produktin me çmim të arsyshëm

Të kesh çmimin e duhur për produktin tuaj, bëj një kërkim për produkte të ngjashme në website tone. Sa më konkurus çmimi dhe produkti do shitet më shpejt.

3. Përshkruaj produktin

Sa më i detajuar të jetë përshkrimi i produktit, aq më e lehët është për blersin të kuptoj gjendjen e produktit. Titullin mbaje të shkurtër dhe sakët.

4. Njoftim me foto

Bashkangjit një ose më shumë foto të produktit për shitje. Njoftimet me foto shiten shumë herë më shpejt.

Këshilla për sigurinë

Si të bëni kujdes kur blini & shisni në tregtar.com

 • Mos paguaj për asgjë pa kontrolluar kualitetin e produktit që do blini.
 • Tako shitësin personalisht po ke mundësi.
 • Mos bëj parapagim ose dërgo para me Western Union, MoneyGram...
 • Mos jep të dhëna personale bankare ose numëra kredit karte.
 • Kërko numër telefoni nga blerësit që kontaktojën me e-mail.
 • Mos dërgo produktin te blerësi pa u bër pagesa e plot.

Mundohemi që çdo njoftim të jetë i sakët që ju të shitëni e blini të sigurët në tregtar.com. Nëse ju vëreni doçka mos hezitoni të raportoni duke klikuar në raporto njoftim, ose na Kontaktoni duke plotësuar formën.

Rregullat e postimit

Për sigurinë dhe komoditetin e përdoruesve të tregtar.com, ne u kushtojm vëmendje të gjitha reklamave të postuara që të respektojnë rregullat tona. Për të parandaluar bllokimin ose ndalimin e reklamës, ju lutemi lexoni me kujdes rregullat e mëposhtme para se të postoni një reklamë:

 • Të gjitha reklamat është mirë të jenë të postuara me një foto, (përveç kategoris së punëve).
 • Të gjitha reklamat duhet të kenë numrë telefoni dhe adresa elektronike të vlefshëme.
 • Të gjitha produktet dhe shërbimet duhet të jenë të vërteta, të fituara ligjërisht.
 • Përshkrimi i reklamës duhet të jetë i qartë dhe fotografia duhet të përputhet ose të tregojë qartë artikullin ose shërbimin e ofruar.
 • Në përshkrimin e një reklame nuk lejohen adresa të faqeve të palëve të treta.
 • Nuk lejohet të reklamohen shumë artikuj në të njëjtën reklamë çdo artikull duhet të postohet veçmas (përveç artikujve që janë komplet p.sh tavolin me karrige etj.)
 • Ndalohet dublikimi i reklamës për të njëtin artikull.
 • Ofertat joreale do të bllokohen në bazë të kritereve të tregtar.com
 • Të gjithë artikujt, produktet dhe shërbimet që konsiderohen të paligjshme ndalohen. Shihni listën e sendeve të paligjshme më poshtë
 • Reklamat me përmbajtje abuzive nuk lejohen.

Ju lutem vini re se produktet e mëposhtme janë të ndaluara në tregtar.com nga njerëz të pa autorizuar

 • Armë, municione, thika ose shpata, eksplozivë, lotsjellës, Fishekzjarrët, etj.
 • Droga, alkooli, narkotikët, ose çdo produkt farmaceutik.
 • Speciet e rrezikuara sipas ligjeve lokale dhe ndërkombëtare dhe bimët ose kafshët ekzotike.
 • Kopje ilegale të programeve ose artikujve audiovizivë, duke përfshirë DVD-it, CD-it dhe mp3-it.
 • Materiale me përmbajtje erotike ose shërbime eskortë

Na kontaktoni

Për të kontaktuar me ne:

Përshëndetje! Hyni për më shumë.
Home Kërko Artikujt e mi të preferuar Llogaria ime Njoftimet e mia Të dhënat e mia personale Lista ime Na shkruani
Përpuno kërkimin
Fjalkyçe
Kategori
Vendndodhje

Rajon

Qytet

Foto
Çmimi

Çmimi:

-
Avancuar
Publiko