gjuha:Albanian
Më shumë
Për më shumë informacion rreth klasifikimeve tona, ju lutemi kontrolloni lidhjet e mëposhtme.
Pyetje Përgjigje Si të shesë shpejt Këshilla për sigurinë Rregullat e postimit Rreth nesh Terms dhe Kushtet
Mirë se erdhët në tregtar.com! Hyni A jeni i ri në faqen tonë? Regjistrohu tani
Kategoritë

Rreth nesh

tregtar.com, reklama falas:

tregtar.com është një sistem modern i reklamimit falas online që është i bazuar në Shqipëri për shqipëtarët por dhe rajonin. Ne pranojmë numër të pakufizuar të reklamave që shkojnë nga të gjitha llojet e kategorive si elektronika, shërbimet, klasa, pasuria e patundshme, automjete, veshmbathja dhe madje edhe personale absolutisht falas - ju nuk paguani asnjë qindarkë vetëm nqoftëse është reklamë sponsorizuese. Asnjë reklame në sistemin tonë nuk i jepet përparësi përveç rasteve kur është sponsor, reklamat shfaqen duke filluar nga postimi i fundit.

Nga websajti jonë:

Vizitorët kanë mundësi të mëdha të lidhen direkt me shitësit. Individët dhe bizneset mund të publikojnë reklama falas për shërbimet ose produktet e tyre. Ju mund të kontaktoni lehtë shitësit në lidhje me produktet ose shërbimet e tyre në faqen e produktit. Ju mund të na kontaktoni për çdo lloj pyetje duke përdorur formularin tonë të kontaktit ose dërgoni një email direkt në e-mail

Reklama Sponsor ose Premium:

Për reklama të sponsorizuara ose premium, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin e kontaktit ose thjesht dërgoni një email për të njëjtën gjë. Reklamat premium mund të shfaqen në anët ansore ose të paraqitura në krye ose në fund të çdo faqe kategorie.

Përshëndetje! Hyni për më shumë.
Home Kërko Artikujt e mi të preferuar Llogaria ime Njoftimet e mia Të dhënat e mia personale Lista ime Na shkruani
Përpuno kërkimin
Fjalkyçe
Kategori
Vendndodhje

Rajon

Qytet

Foto
Çmimi

Çmimi:

-
Avancuar
Publiko